Ga naar hoofdinhoud

Skantrae neemt deurenassortiment van Bruynzeel over

Het deurenassortiment van Bruynzeel is sinds 1 oktober verkrijgbaar bij de vertrouwde verkooppunten van Skantrae. Moederbedrijf Deli Home heeft hiertoe besloten om zo een compleet aanbod deuren binnen Skantrae aan te kunnen bieden en de positie van het merk als deurenspecialist te verstevigen. Het gaat om binnendeuren, binnendeurbeslag en schuifdeursystemen. Bruynzeel blijft het vertrouwde kwaliteitsmerk voor horren en vloeren.

Skantrae is al meer dan 40 jaar actief als deurenspecialist op de Nederlandse markt. Mede dankzij deze langjarige ervaring had het reeds een sterk assortiment als het gaat om binnen- en buitendeuren. Zo claimt het bedrijf met zijn uitgebreide assortiment altijd een passend antwoord te hebben, wat de vraag van de klant ook is. Die claim heeft het merk sinds 1 oktober dus extra kracht bijgezet, nu ook binnendeuren, binnendeurbeslag en buitendeuren van Bruynzeel aan het assortiment zijn toegevoegd.

De overname van het deurenassortiment betekent niet dat Bruynzeel verdwijnt. Het merk, met haar 120 jaar ervaring in specialistische interieuroplossingen, blijft de vertrouwde leverancier van kwalitatief hoogwaardige horren en vloeren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden