Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur voor SGT/Hout100%

Met ingang van 1 maart vervult Eric Kouters de functie van ambassadeur/directeur van SGT/Hout100%. Hiermee zet het bestuur naar eigen zeggen de belofte voort om een persoon in te zetten die namens de SGT-leden marktpartijen zal gaan bezoeken. Begin maart zal Eric Kouters zich voorstellen via een nieuwsbrief.

Na een proefperiode van een halfjaar besloot Taco Schoonderwoerd halverwege vorig jaar de stap te zetten van interim-directeur naar directeur van de NBvT. En zo is Schoonderwoerd per 1 juli 2021 officieel in dienst is getreden als directeur van de NBvT. 

Omdat SGT/Hout100% anders zonder directeur zou achterblijven, werd in dezelfde periode tussen beide besturen afgesproken dat Schoonderwoerd (voorlopig tot en met december 2021) voor vier uur per week de functie van ambassadeur/directeur bij SGT/Hout100% zou blijven waarnemen. 

Aan het einde van de periode kwamen zowel Schoonderwoerd als het bestuur van SGT/Hout100% tot de conclusie dat beide functies, qua beschikbare tijd en ambities, moeilijk te combineren zijn. Dit was de reden voor het bestuur  om op zoek te gaan naar een opvolger. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden