Nieuwe directeur voor SGT/Hout100%

Nieuws

Hout100%

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Met ingang van 1 maart vervult Eric Kouters de functie van ambassadeur/directeur van SGT/Hout100%. Hiermee zet het bestuur naar eigen zeggen de belofte voort om een persoon in te zetten die namens de SGT-leden marktpartijen zal gaan bezoeken. Begin maart zal Eric Kouters zich voorstellen via een nieuwsbrief. 

Nieuwe directeur voor SGT/Hout100%Na een proefperiode van een halfjaar besloot Taco Schoonderwoerd halverwege vorig jaar de stap te zetten van interim-directeur naar directeur van de NBvT. En zo is Schoonderwoerd per 1 juli 2021 officieel in dienst is getreden als directeur van de NBvT. 

Omdat SGT/Hout100% anders zonder directeur zou achterblijven, werd in dezelfde periode tussen beide besturen afgesproken dat Schoonderwoerd (voorlopig tot en met december 2021) voor vier uur per week de functie van ambassadeur/directeur bij SGT/Hout100% zou blijven waarnemen. 

Aan het einde van de periode kwamen zowel Schoonderwoerd als het bestuur van SGT/Hout100% tot de conclusie dat beide functies, qua beschikbare tijd en ambities, moeilijk te combineren zijn. Dit was de reden voor het bestuur  om op zoek te gaan naar een opvolger.