Abonneren


Bent u al abonnee van Timmerfabrikant? En wilt u graag toegang tot het online vakbladen archief? Dan kunt u hier uw online account activeren.

Timmerfabrikant Compleet


€ 112,11 (excl. 9% btw)
Abonneer
  • 12x per jaar het vakblad Timmerfabrikant
  • Complete vakblad online lezen
  • Toegang tot exclusieve (premium) content
  • Wekelijkse gratis nieuwsbrief

Digitaal lezen

Met een computer, tablet of smartphone kunt u op de website de digitale versie van Timmerfabrikant lezen. U kunt rechts bovenin de pagina inloggen waarmee u toegang krijgt tot het ‘vakblad’ gedeelte. 

 

Met een abonnement heeft u op de website volledige toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en columns. Alleen abonnees kunnen deze artikelen inzien. De Premium-artikelen zijn te herkennen aan het premium label.

 

Een webinar is een interactieve uitzending via internet. Met een computer, tablet of smartphone kunt u deze uitzending volgen en eventueel live vragen stellen in de chatbox.

Over Timmerfabrikant

Timmerfabrikant is hét vaktijdschrift voor de timmerindustrie. Er wordt maandelijks ingegaan op ontwikkelingen in de branche door middel van bedrijfsreportages, projectbeschrijvingen en interviews. Verder wordt in Timmerfabrikant aandacht besteed aan vakgerichte informatie op het gebied van technische innovaties, management, verkoop en marketing.

Timmerfabrikant kunt u op verschillende manieren lezen en volgen: op papier, digitaal, via onze premium artikelen of via onze sociale media kanalen. Hoe u Timmerfabrikant ook leest, overal vindt u informatie zoals u van ons gewend bent.

Meer weten?

Telefonisch bestellen of uw abonnement wijzigen? Bel (tijdens kantooruren) met 088 – 22 66 648. Bekijk ook de FAQ’s.