Timmerfabrikant – het vaktijdschrift voor de timmerindustrie
Timmerfabrikant is het vaktijdschrift voor de timmerindustrie en aanverwante bedrijven. Maandelijks wordt op grond van de actualiteit ingegaan op bepaalde ontwikkelingen door middel van bedrijfsreportages, projectbeschrijvingen en interviews. Verder wordt in Timmerfabrikant aandacht besteed aan vakgerichte informatie op het gebied van technische ontwikkelingen, management, verkoop en marketing.

Profiteer nu van 25% korting of neem een proefabonnement
Word nu abonnee en profiteer het eerste jaar van maar liefst 25% korting. Ontvang tien keer per jaar Timmerfabrikant en onze e-mailnieuwsbrief.
Betaal slechts €84,08 (excl. btw). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement (€112,11).

Deze aanbieding bedraagt in België € 96,68 (excl. btw, incl. portokosten). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement € 124,71 (excl. btw, incl. portokosten).

Of neem een proefabonnement voor slechts € 15,- voor 3 edities. U ontvangt drie keer het magazine en heeft toegang tot de online editie.
(Bij een proefabonnement in België worden er nog portokosten berekend).

Ja, ik word abonnee van Timmerfabrikant