Ga naar hoofdinhoud

Vianen levert kozijnen voor noodhospitaal Ahoy

Binnen een week worden meerdere hallen in Rotterdam Ahoy omgebouwd tot een tijdelijk noodhospitaal waar coronapatiënten kunnen worden opgevangen. Vianen werkt mee aan dit project en zal in recordtijd tachtig kozijnen met deuren leveren. Dit doet Vianen in samenwerking met partner Kegro deuren uit Groesbeek.

Omdat het coronavirus zich met een zeer grote snelheid verspreid, moet dit tijdelijke noodhospitaal met een kleine zevenhonderd plekken binnen zeer korte tijd gereed zijn. Het doel is om op 13 april de eerste patiënten op te kunnen vangen. Het noodhospitaal zal gebruikt worden voor patiënten die niet naar het ziekenhuis hoeven, maar te ziek zijn om thuis te kunnen blijven. Vianen werkt in een recordtempo om binnen een week alle houten kozijnen met deuren te leveren voor deze tijdelijke zorglocatie.
Vianen is blij om op deze manier mee te kunnen werken aan een noodhospitaal tijdens de coronacrisis. Door de kozijnen binnen recordtempo te leveren, kunnen ziekenhuizen ontlast worden en kunnen meer patiënten geholpen worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden