Ga naar hoofdinhoud

Timmerfabrikant Van de Vin bestaat zestig jaar

Frans van de Vin schreef op 1 maart 1960 zijn nieuwe bedrijf in als ‘machinaal timmerbedrijf’ bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Nu, zestig jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste producenten van geprefabriceerde houten gevelelementen op de Nederlandse zakelijke markt.

Van de Vin produceert met negentig medewerkers meer dan 20.000 stuks houten kozijnen per jaar die beglaasd en afgelakt, keurig verpakt bij de klanten worden afgeleverd of gemonteerd. Dit heeft Van de Vin met name bereikt door op een intensieve manier samen te werken met andere bedrijven in de bouwkolom. Daarom wil het bedrijf in dit jubileumjaar extra aandacht aan deze ketensamenwerking besteden. Onder meer door samen te genieten van deze mijlpaal en met de relaties en medewerkers het jubileum te vieren. Van de Vin zou het leuk vinden als zij gezamenlijke jubileumactiviteiten ‘beeldend’ willen delen via #vandevin60jaar op de verschillende socialmediakanalen die ze gebruiken.

Van de Vin dankt iedereen voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en het bereiken van deze mijlpaal van zestig jaar, waar het bedrijf heel trots op is. Bekijk ook de tijdlijn van Van de Vin op: www.vandevin.nl/60jaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden