Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs HoutPro+ wordt verplaatst naar 2022

De adviesraad van HoutPro+, de Brabanthallen (Libéma) en beursorganisator Claever Associates zijn op 9 juni bijeengekomen om te bespreken of HoutPro+ wel of niet in november 2020 zou kunnen plaats vinden. Alle voors en tegens werden in overweging genomen en de uiteindelijke beslissing is dat het organiseren van de beurs HoutPro+ op de geplande datum in de huidige omstandigheden – wegens teveel onzekerheden – als onmogelijk wordt geacht.

Er blijft slechts één optie over: de vakbeurs verplaatsen naar een ‘corona-veilige’ periode. Helaas zal de beurs HoutPro+ daarom verplaatst worden naar de eerstvolgende – meest gunstige – datum voor de sector: 1 tot en met 4 november 2022.

Verder zet Olivier Claesens bewust een stap opzij en geeft hij de fakkel als organisator van de HoutPro+ door aan Lieve Vermeulen. Op deze manier kan Claesens zich concentreren op het algemeen management van zijn firma Claever Associates en de praktische organisatie verzorgen van de Belgische vakbeurs voor de houtbewerkingsector Prowood.
Het spreekt voor zich dat hij het HoutPro+ organisatieteam met raad en daad zal blijven bijstaan en aansturen vanuit zijn functie binnen Claever.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden