Ga naar hoofdinhoud

Rechthuislaan in oude glorie hersteld

In de kern van de Rotterdamse wijk Katendrecht ligt de Rechthuislaan. Door de jaren heen zijn de historische panden dusdanig rigoureus getransformeerd dat je zonder historische beelden niet meer kon herkennen hoe deze straat er ooit uit heeft gezien.

Met historisch onderzoek als uitgangspunt, is de Rechthuislaan gedurende het afgelopen jaar in oude glorie hersteld. De statige panden zijn zowel gerenoveerd als verduurzaamd.

Klassieke deuren op maat Rechthuislaan

Weekamp Deuren heeft bijgedragen aan de renovatie en verduurzaming door, in opdracht van Timmerfabriek Doornenbal, de houten voordeuren te produceren voor Woonstad Rotterdam. Er is gekozen voor op maat gemaakte klassieke deuren, die perfect passen bij de statige panden. Deze deuren zijn voorzien van prachtig lijstwerk en zijn afgelakt in bijpassende kleuren. Dit maakt het aangezicht van de historische panden nog mooier.

Uw partner in deuren

Weekamp Deuren is al meer dan 41 jaar een belangrijke toeleverancier van deuren voor alle sectoren van de bouw, of het nu gaat om de voordeur, achterdeur, terrasdeur of garagedeur. Er wordt geput uit jarenlange ervaring en vakmanschap, gecombineerd met geavanceerde apparatuur. Voor iedere situatie wordt er een hoogwaardige oplossing geboden. Wilt u weten wat Weekamp Deuren voor u kan betekenen? Neem contact op via prof.weekampdeuren.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden