Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe productcatalogus beslagfabrikant

De nieuwe AXA-catalogus is weer beschikbaar. Volgens de fabrikant is het boekwerk overzichtelijk, informatief en compleet, met onder andere deurbeslag, deursloten, deurcilinders, deurdrangers, anti-paniekopeners, scharnieren, raamuitzetters en raamsluitingen.

De catalogus biedt volgens AXA onder meer foto’s, producteigenschappen, toepassingen, productmaattekeningen, draairichtingen, productpositie op de deur of het raam, benodigde montageruimte en keurmerken (SKG, PKVW, CE). Deze info is niet alleen beschikbaar over het eigen productassortiment, maar ook van diverse Cisa- en Briton-producten.

Nog rijker

De nieuwe QR-codes die in de catalogus zijn opgenomen maken de fysieke catalogus nog rijker aan informatie, aldus AXA. Hierdoor is het eenvoudig om aanvullende informatie in te zien: montagehandleidingen, CE-prestatieverklaringen (DoP), SKG-certificaten, SKH-publicaties en/of milieuproductverklaringen (EPD). Daarnaast zijn op tal van plaatsen in de catalogus snelzoekmatrixen te vinden, waarin in één oogopslag duidelijk wordt welk product voor welke situatie de beste oplossing biedt. Op de website van AXA is de catalogus tevens te downloaden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden