Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directie voor De Mar 2D

Houtskeletbouwer De Mar 2D heeft een nieuwe directie. Eén van de huidige directieleden, Jaring Rijpma, heeft 1 juni de 65-jarige leeftijd bereikt. Reden voor hem om de directie in fases te verlaten. Het nieuwe directieteam zal bestaan uit huidig algemeen directeur Klaas Droog met Erwin Faber als commercieel directeur en Eelke Buis als operationeel directeur. Beide zijn reeds werkzaam bij De Mar 2D.

Vanuit Grou verwerkt het team van De Mar 2D dagelijks vele meters duurzaam hout tot nauwsluitende daken(en dakkapellen), desgewenst volledig geïntegreerd met wanden en vloeren, maar ook casco’s in houtskeletbouw behoren tot het prefabassortiment.

Segmenten

Voor de komende jaren zijn er vier segmenten waar de nieuwe directie zich op richt. De seriematige en enkelvoudige woningbouw, de villabouw en houten casco’s voor nieuwe woningbouw. Deze specialisatie heeft volgens het bedrijf tot gevolg dat De Mar 2D zich nog beter kan richten op de innovatieve factor, circulariteit en het duurzaamheidsaspect. Een thuis in één dag is het streven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden