Ga naar hoofdinhoud

Kegro introduceert de KegaTherm-deurromp

De timmerfabrikant produceert nog met regelmaat van een deurplaat een gehele deur. De machinale bewerkingen zijn complex en dienen zeer nauwkeurig te gebeuren. Een losse deurromp bestellen en zelf nog de machinale bewerkingen uitvoeren is binnenkort echter niet meer nodig. Vanaf september gaat namelijk www.deurenopmaat.nl online en introduceert Kegro de KegaTherm-deurromp.

Een webomgeving waar de professionele verwerker zelf een deurromp samen kan stellen en bestellen. Kegro Deuren kan middels een keuzemenu de rompen voorzien van alle machinale voorbewerkingen en de voorbewerkte rompen worden verstuurd naar de locatie van de klant waar deze de deur zelf ‘af’ kan maken. De deurromp is dus volledig geconfigureerd volgens klantwens en deze kan geheel voorbereid aan de afwerking beginnen.

KegaTherm-deurromp

Op www.deurenopmaat.nl wordt de nieuwe KegaTherm-deurromp aangeboden. Deze bestaat uit een, voor profileringen ruim bemaat, raamwerk van geoptimaliseerd hardhout met een extra brede stabiliserende sluitstijl. Hierdoor kunnen de slotfrezingen volgens de fabrikant probleemloos worden uitgevoerd, zonder risico op capillairen. Daarnaast is de deurromp voorzien van een thermisch onderbroken lijnvormige stabilisatiestijl in het frame wat zorgt voor een zeer goed vormvaste deurromp, aldus Kegro. De dekplaten zijn in Tricoya uitgevoerd. De vulling is geïnjecteerde PUR van 85 kg m³ met een hoge isolatiewaarde. 

Een uitgebreid artikel over www.deurenopmaat.nl is te lezen in Timmerfabrikant 9-2020.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden