Ga naar hoofdinhoud

JéWéRET wordt Deli Home

JéWéRET Verkoopmaatschappij heeft een naamswijziging ondergaan, en gaat verder als Deli Home Netherlands JéWéRET opereert al sinds 2018 onder de vlag van Deli Home. Sinds 1 juli is deze naamswijziging ook formeel doorgevoerd.

De organisatie is al eerder een hechtere commerciële samenwerking aangegaan met collega’s uit zusterorganisaties Bruynzeel Home Products, Skantrae in Zevenaar en de holdingmaatschappij Deli Home Holding. Door deze nauwere samenwerking zijn de krachten van de organisaties gebundeld en profiteren klanten volgens het bedrijf nog meer van gespecialiseerde product- en marktkennis. Deli Home zal op dezelfde wijze opereren waarbij de huidige merken en producten blijven voortbestaan. Ook de vestigingen in België, Hongarije, Polen en Portugal zullen vanaf 1 juli de naam Deli Home dragen.

Toegevoegde waarde

Deli Home is internationaal producent en leverancier van sterke merken en producten. Met een team van zo’n achthonderd medewerkers verspreid over diverse landen biedt Deli Home naar eigen zeggen toegevoegde waarde als ‘category captain’. Door eigen productie is Deli Home bronleverancier voor een groot deel van het assortiment hout, deuren, vloer en trap, kasten, insectenwering en sanitair dat wordt verkocht onder de merken CanDo, Bruynzeel, Lundia en Skantrae en diverse private labels.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden