Ga naar hoofdinhoud

Innovatie en nieuwe systemen staan centraal op Polyclose 2020

Nieuwe en innoverende systemen, nieuwe trends, nieuwe Europese exposanten, kortom ‘nieuw’ en ‘innoverend’ zijn dé sleutelwoorden voor Polyclose 2020, zou stelt de organisatie in een persbericht. Polyclose 2020 opent zijn deuren op woensdag 15 januari om 9.30 uur. Toegang is gratis voor professionals uit de sector na online voorregistratie.

De markt van ramen, deuren, zonweringen, gevelsystemen en toegangstechnieken innoveert fors. (Ge)bouwoptimalisatie is meer dan ooit de nieuwe trend door steeds strengere energie- en veiligheidsnormen en digitalisering van het bouwproces. Tijdens Polyclose, van 15 tot en met 17 januari 2020, zal volgens de beursorganisatie te zien zijn dat er steeds meer belang wordt gehecht aan de graad van afwerking en een bijna onzichtbare integratie van elementen.
Gedurende drie dagen demonstreren meer dan 250 Europese exposanten hun nieuwigheden aan zo’n 14.000 bezoekers, waarvan 25 procent uit Nederland. Dat maakt Polyclose volgens de organisatie een niet te missen evenement voor professionals om op de hoogte te zijn van de nieuwe producten en trends.

Polyclose

Exposanten uit Europa

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs biedt een overzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken. Standhouders zijn voornamelijk actief in: alu-profielen, alu-systemen, automatisatie, biometrische systemen, bouwbeslag, coating, deursystemen, dichtingen, gereedschappen, gevels, glas en toebehoren, kunststofprofielen, kunststofsystemen, machines, poorten, rolluiken, sloten, software, staalsystemen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, vliegenramen en zonwering. Beursorganisator Guy Martens: “In juli 2019, meer dan een halfjaar voor de start van de beurs, was 95 procent van de beschikbare standruimte ingevuld. Dit jaar verwelkomen we opnieuw heel wat Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven.”

Polyclose

Polyclose in het kort

  • Locatie: Flanders Expo Gent (België)
  • Data: woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2020
  • Openingstijden: van 9.30 uur tot 18.30 uur, met avondopenstelling tot 20 uur op donderdag
  • Gratis voor professionals: registreer vooraf op www.polyclose.be met code
  • Exposantenlijst: www.polyclose.be
  • Geïnteresseerde standhouders: kunnen zich aanmelden via info@polyclose.be 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden