Ga naar hoofdinhoud

Govember is kennismaand bij De Groot

De gehele maand november staat bij De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen in het teken van demo’s, inspiratie, presentatie en innovatie. Onder de naam Govember worden er iedere week kleinschalige kennissessies georganiseerd specifiek afgestemd op verschillende vakgebieden. 

Govember biedt voor iedere vakman wat nieuws. Van timmerfabrikant tot interieurbouwer en plaatbewerker en van zzp’er tot advanced materials-verwerker. De Govember kennis-sessies bestaan uit ochtend- of middagsessies zodat het makkelijk te combineren is met de dagelijkse werkzaamheden. 

“Eind juni hebben we onze vernieuwde showroom tijdens een live-event gepresenteerd. Aanleiding hiervoor was de komst van de Biesse Terma, Materia en Rover Plast waarmee we in één democenter volwaardige Advanced Materials demo’s op maat kunnen geven. Een unieke waarde in de Benelux. Deze kennissessies hebben we vanwege de maatregelen omtrent Covid-19 kleinschalig gehouden zodat we de veiligheid van onze gasten kunnen garanderen. Terugkijkend was het een enorm succes. Dit heeft ertoe geleid dat we dit soort persoonlijke sessies vervolg willen geven voor al onze doelgroepen”, aldus René Schalks, salesmanager bij De Groot Bewerkingsmachines.

  • 05 NOV | De bouwplaats zonder vorstverlet en tropenrooster

Toekomst van de bouw – Prefab – CLT – HSB

Hout is bezig met een flinke opmars binnen de bouwwereld. Door de positieve milieutechnische eigenschappen, het gemak van verwerken en de vele innovaties, zullen we de komende jaren weer meer met hout gaan bouwen. Maar gaat bouwen met hout de norm worden? Bezoekers ontdekken de visie van De Groot en die van vakexperts zoals Willem Haase van Timmerfabriek Webo, op bouwen met hout in de toekomst.

  • 11 & 19 NOV | Eén kozijn, géén handen

Automatisch opsluiten – Massief hout bewerken

Efficiënter, voordeliger en met een uniforme, hoge kwaliteit kozijnen maken? De Groot heeft naar eigen zeggen de beste machines voor het gehele bewerkingsproces in huis. Het hoogtepunt van de dag is de demonstratie van de allereerste volledige geautomatiseerde opsluitbank, de De Groot Robocell 4.5. Met deze machine kun je volledig geautomatiseerd kozijndelen deuvelen en opsluiten op een horizontale tafel met twintig individuele opsluitcellen.

  • 12 NOV | Grote toekomst voor de kleine ondernemer
  • 18 NOV | 24/7 plaat bewerken
  • 25 & 26 NOV | Govember-dagen

Tijdens de Govember-dagen vinden er doorlopend demonstraties plaats. Voor meer info zie de website van De Groot.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden