Ga naar hoofdinhoud

Frencken introduceert zwarte uitvoering Construcol

Door de groeiende populariteit van de hybride constructielijm Construcol HV45 is er – naast de bruine uitvoering – een behoefte in de markt ontstaan voor een zwarte uitvoering. Frencken introduceert daarom Construcol HV45 zwart.

De hybride constructielijm Construcol HV45 wint volgens fabrikant Frencken steeds meer terrein. De lijm is namelijk watervast (D4), niet bruisend, vullend en heeft een hoge eindsterkte. De lijm is daarnaast ook nog eens isocyanaatvrij, waardoor zwarte handen tot het verleden behoren. 

Frencken: Construcol maakt klemmen overbodig

Construcol HV45 kan ingezet worden bij hoek-, verstek- en zelfs kopse verbindingen. Hierbij hoeft niet geklemd te worden tijdens het uitharden, kan de lijm een tolerantie in passing tot 2 mm overbruggen, en geeft het een dichte, gladde lijmnaad als eindresultaat. Daarnaast is de lijm geschikt voor verschillende materialen. Dit alles maakt het volgens de fabrikant een steeds populairdere lijm voor de interieurbouwers en timmermannen.

Frencken ontwikkelt, produceert en verkoopt lijmen voor de marktsegmenten bouw, timmerindustrie, interieurbouw, parket en maatwerk voor industriële toepassingen. Meer informatie over de hybride constructielijm is te vinden op de website van de fabrikant

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden