Ga naar hoofdinhoud

Deuren met slanke glaslatten voor strak design

Berkvens voorziet vanaf juni 2020 zijn Berkopal HPL-deuren van Slim Frame-glaslatten. Deze slanke glaslat vervangt de bekende, dik opliggende glaslat. Slim Frame-glaslatten zijn verkrijgbaar in twee varianten: Colour en Wood en zorgen door de kleinere afmeting voor een strakker design.

Slim Frame komt in twee varianten: Colour en Wood. De Slim Frame Colour-glaslatten zijn vervaardigd van door en door gekleurd polyurethaan. Dit materiaal is kleurvast (uv-bestendig) en onderhoudsvrij. De schroeven in de glaslatten zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de glaslat. De Slim Frame Wood zijn glaslatten uitgevoerd in transparant gevernist roodhout.

Droog beglazingssysteem

De slanke glaslatten worden geleverd in combinatie met gemonteerd glas in een droog beglazingssysteem. Dankzij de toepassing van beglazingsrubber zijn de glaslatten eenvoudig te demonteren bij ruitbreuk. Eenvoudige demontage maakt de slanke Slim Frame-glaslat ook uitermate daarom geschikt voor circulair bouwen, aldus Berkvens.

Brand-, geluid- en inbraakwerende deuren

Slim Frame is verkrijgbaar voor standaard Berkvens-deuren en voor de brand-, geluid- en inbraakwerende deuren. In dat laatste geval wordt de glasopening voorzien van een glaskader om de juiste montage te borgen. Berkvens voldoet met de Slim Frame-glaslatten aan alle eisen van het Bouwbesluit. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden