Ga naar hoofdinhoud

Building Holland presenteert duurzame oplossingen

Tijdens Building Holland 2020 in RAI Amsterdam worden duurzame oplossingen voor 2030 gepresenteerd. De Nederlandse bouw-, installatie- en vastgoedsector staat de komende decennia voor grote uitdagingen om Nederland te verduurzamen. De energietransitie naar een gasloos Nederland en het hergebruik van grondstoffen zijn daarvan de twee meest in het oog springende voorbeelden. Building Holland speelt hier nadrukkelijk op in. Het presenteert oplossingen, nieuwe concepten en laat zien welke samenwerkingsvormen nodig zijn.

Building Holland 2020 wordt opgebouwd langs drie thema’s: Circulariteit, Energietransitie en Slim & Gezond, waarbij de invalshoeken variëren van BIM tot Smart Buildings. Deze onderwerpen worden uitgewerkt op één van de drie kennispodia waar 150 sprekers de nieuwste inzichten presenteren, in sessies van elk twintig minuten. Elke dag zijn vijftig sprekers geprogrammeerd. Het programma wordt samengesteld door Duurzaam Gebouwd, dit is het landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid.

Rabobank Innovation Challenge

Building Holland wordt algemeen gezien als het innovatie- en kennisevent voor duurzame oplossingen. Om die reden heeft Rabobank Nederland zijn Rabobank Innovation Challenge aan Building Holland gekoppeld. De winnaars in drie categorieën (circulariteit, energietransitie en slim & gezond) worden bekend gemaakt op Building Holland. Daarnaast is ABN Amro partner van het event met de presentatie van de ABN Amro Top 50. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector. De winnaar wordt geëerd op het Green Tie Gala.
De komende editie van Building Holland is van 24 tot en met 26 maart 2020 in RAI Amsterdam. Hier worden drie dagen lang actuele thema’s zoals digitalisering in de bouw, energietransitie en circulariteit belicht. Ook zijn er drie innovatieboulevards met een kleine 200 innovaties. Op de beursvloer presenteren 250 standhouders zich, eveneens met de laatste innovaties. Voor meer informatie: www.buildingholland.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden