Ga naar hoofdinhoud

Building Holland ook komende vier jaar in RAI

De komende vier edities van Building Holland, het jaarlijkse innovatie-event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector, vinden plaats in RAI Amsterdam. Het nieuwe samenwerkingscontract werd op de openingsdag van Building Holland 2019 getekend door Jeroen van Hooff (ceo van beursorganisator Easyfairs Nederland), Richard Klein (event director Building Holland), Maurits van der Sluis (coo RAI Amsterdam) en Bart van der Heijden (director clients bij RAI Amsterdam).

“We zijn erg blij met de vernieuwde samenwerking met RAI Amsterdam als faciliterend partner van Building Holland. Momenteel verloopt de samenwerking al erg voorspoedig en daarom kijken we vol vertrouwen uit naar de nieuwe, meerjarige samenwerking. De verlenging met vier jaar getuigt van wederzijds vertrouwen. Ook past de locatie Amsterdam als hoofdstad van Nederland perfect in het plaatje van de toekomst waarbij we Building Holland willen laten uitgroeien tot Europese hotspot voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector”, zegt Van Hooff.
Voortbordurend op de succesformule wordt de samenwerking tussen Easyfairs en RAI Amsterdam voortgezet. Maurits van der Sluis: “Wij zijn blij met het vertrouwen van Easyfairs in de RAI en kijken uit naar een succesvolle beurs deze week en de edities de komende jaren.” De ondertekening van het samenwerkingscontract vond plaats op 9 april, de openingsdag van Building Holland 2019. 

Easyfairs

Easyfairs nam in 2018 Building Holland over van Duurzaam Gebouwd en versterkte zo naar eigen zeggen haar Europese bouw-, installatie- en vastgoedportfolio. In Nederland organiseert Easyfairs meerdere nationale en regionale events in deze sector via de merken Bouw Compleet (Evenementenhal Hardenberg), Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen en Installatie & Elektro Vakbeurs (Evenementenhal Gorinchem).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden