Ga naar hoofdinhoud

Building Holland Digital in teken van Energietransitie

Hoe kunnen we de energietransitie extra aanjagen? Wat zijn best practices? Wat voor innovaties kunnen we verwachten? Deze onderwerpen staan donderdag 10 september centraal op de tweede editie van het online event Building Holland Digital dat geheel in het teken van de Energietransitie staat.

Het online event is gratis toegankelijk van maximaal 999 online bezoekers die in hun professionele werkomgeving bezig zijn met duurzaamheidsvraagstukken. Registreren kan via de website van het online event. 

Keynotespeakers en break-out sessies

Building Holland Digital is een combinatie van vijf keynotespeakers, twintig break-out sessies, digitale stands en veel netwerkmogelijkheden. Tot de keynotespeakers behoren Esther Gerritsen (adviseur energietransitie gebouwde omgeving bij Royal Haskoning), Jan Willem van de Groep (founder van ARXlabs, Factory Zero en Challenge the Future) en Andy van den Dobbelsteen (hoogleraar Climate Design & Sustainability aan TU Delft).

Building Holland Digital is onderdeel van het Building Holland-platform. Building Holland 2020 wordt gehouden op 27, 28 en 29 oktober in RAI Amsterdam. Het is het enige innovatie-event voor de bouw en vastgoed op het snijvlak van duurzaamheid dat dit jaar doorgaat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden