Ga naar hoofdinhoud

Bestuurswijziging bij Deventer Group

De samenstelling van het bestuur van Deventer Profielen Breda en de Deventer Group is per 1 juli 2020 gewijzigd. Kees Verweel was als general manager al een aantal jaren verantwoordelijk voor Deventer Profielen Breda. Vanaf 1 juli is Mike Piqeur nu aangesteld als general manager voor de Deventer Group waarvan vestiging Breda deel uitmaakt. De bestuurswijzigingen leiden niet tot andere bedrijfswijzigingen.

In goed overleg is besloten dat Kees Verweel een nieuwe carrière buiten Deventer Profielen zal voortzetten. Aanleiding van dit besluit zijn plannen die Roto bekend heeft gemaakt om de onderlinge Deventer bedrijven als groep te verenigen ter bevordering van een efficiëntere samenwerking.

Efficiënter samenwerken

Per 1 juli heeft Mike Piqeur samen met het Deventer Profielen-team alle lopende werkzaamheden overgenomen.  In zijn functie als general manager van de Deventer Group zal hij zijn bestuurservaring inzetten om de onderlinge Deventer-bedrijven te verenigen en te stimuleren om efficiënter samen te werken om tot vernieuwende en milieubewuste dichtingsoplossingen te komen. De Deventer Group bestaat uit vier Deventer-bedrijven welke gevestigd zijn in Breda, Berlijn, Moskou en Sosnowiec (Polen).  De bedrijven handelen onder dezelfde naam en werken op het gebied van productie en productontwikkeling samen, maar hanteren wel ieder voor zich eigen verkoopgebieden en afzetmarkten omdat de markten totaal verschillend zijn. Momenteel heeft elke vestiging  een eigen strategie, verkoop- en marketingbeleid en is afzonderlijk verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering.

De bestuurswijzigingen die inmiddels zijn doorgevoerd leiden niet tot overige bedrijfswijzigingen. Deventer Profielen Breda zal alle bestaande activiteiten continueren, bestaande markten en relaties blijven bedienen en verder uitbouwen. Het voltallige team in Breda blijft intact en daarmee ook de bestaande contactpersonen. Klanten, relaties en partners  kunnen blijven rekenen op de vertrouwde Deventer-producten en de bijbehorende service.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden