Ga naar hoofdinhoud

Berkvens Zwart; een nieuwe lijn zwarte deuren

De industriële look is niet meer weg te denken uit de Nederlandse interieurs. Waar veel trends slechts een kort leven kennen, lijkt deze trend een vaste waarde. Stoer, robuust, ruimtelijk en met een vintage tintje. Berkvens Deursystemen speelt in op deze woonwens en introduceert Berkvens Zwart: een nieuwe lijn zwarte deuren en kozijnen. Verkrijgbaar als complete sets, inclusief hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Berkvens Zwart bestaat uit een reeks kant-en-klare deursets; deuren en kozijnen afgewerkt in mat zwart. Waar veel van dit soort kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in aluminium of staal, koos Berkvens voor hout. Op die manier passen de deuren volgens de fabrikant helemaal in ieder stoer en industrieel interieur.

Luxe uitstraling

Berkvens Zwart komt in eerste instantie in de varianten met glas (Berkolight en plafondhoge Verdi Light) en als volledig (mat) gelakte versie (Berkoline en Verdi Line). De industriële deuren Berkolight en Verdi Light kenmerken zich door een groot glasoppervlak met smalle stijlen waardoor veel licht in het interieur kan komen. De overige series zijn volledig mat zwart afgewerkt en geven het interieur een luxe uitstraling.

Voorlopig alleen op projectbasis

Alle nieuwe deuren zijn zowel los als in een volledige set verkrijgbaar, inclusief montage. De complete set komt met een zwart kozijn en bijpassend hang- en sluitwerk. Voorlopig is Berkvens Zwart alleen verkrijgbaar op koperskeuze projectbasis via geselecteerde aannemers. De verwachting is dat het aantal verkoopkanalen de komende maanden zal worden uitgebreid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden