Palletcentrale neemt Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen over

Bedrijf

Hout

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen, gevestigd in Andijk wordt overgenomen door Bode Packaging, onderdeel van de Palletcentrale Groep.

Palletcentrale neemt Timmerfabriek H.J. de Vries en Zonen overH.J. de Vries en Zonen is gespecialiseerd in houten verpakkingen in de breedste zin van het woord. Bode Packaging is een industriële verpakker met meer dan 30 jaar ervaring. Standaard verpakkingen, verpakken op locatie, verpakkingen op maat, XL-verpakkingen, transportkisten, lashing & securing, beurskisten, kratten, transportzadels en transportkisten.
De activiteiten en werkzaamheden van H.J. de Vries en Zonen zullen worden voortgezet vanaf de huidige locatie in Andijk. De Palletcentrale Groep is marktleider op het gebied van in- en verkoop van gebruikte pallets, productie van nieuwe pallets en het beheer van palletbestanden. Het bedrijf verkoopt ruim 6 miljoen pallets per jaar vanuit de bestaande vestigingen in Rotterdam, Helmond, Middenmeer, Sas van Gent, Hardinxveld-Giessendam en Moerdijk. “Ook op het gebied van industriële verpakkingen blijven wij onze gestage groei voortzetten. Dit doen wij door autonome groei en overnames. Voor Bode Packaging is de overname van H.J. de Vries en Zonen een mooie uitbreiding. Het biedt de juiste synergie om onze activiteiten in Noord-Nederland verder uit te breiden.”