Ga naar hoofdinhoud

Erik Kranendijk accountmanager bij Bijlard

Erik Kranendijk.

Erik Kranendijk is per 1 februari als accountmanager bij Bijlard International in dienst getreden. Het bedrijf wil met Kranendijk het groeiende klantenbestand in Oost-Nederland beter kunnen bedienen.

Na een inwerkperiode, waarin hij het bedrijf goed heeft leren kennen, inzicht in het klantenbestand heeft gekregen en veel van de eigenschappen en kenmerken van de lijmen heeft geleerd, zal Kranendijk verantwoordelijk zijn voor de klanten in de oostelijke provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Content

Bijlard International is “zeer content met de komst van de ervaren accountmanager”. Erik Kranendijk is 58 jaar, woonachtig in Deventer en is een bekende verschijning in de woninginrichtingsbranche. Hij heeft een verleden bij Bosgoed, Tété Flooring en Egger gordijnen. Het laatste bedrijf waar Erik werkte was Sunco Blinds, een bedrijf voor binnen- en buitenzonwering. “In al die jaren heb ik een behoorlijk groot netwerk aan relaties opgebouwd en een groot deel van die bedrijven gebruiken ook diverse soorten lijmen”, aldus Kranendijk. “Omdat lijmen en een deel van mijn klantenbestand voor mij nieuw zijn, hoop ik ook veel van mijn klanten te kunnen leren. Daarnaast bouw ik het liefst klantrelaties op voor de lange termijn. Uiteindelijk is dat niet alleen voor Bijlard gunstig, maar ook voor de klant.”

Over Bijlard International

Het familiebedrijf Bijlard International is ruim zestig jaar actief is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardige lijmen en kitten. De Zoetermeerse onderneming is actief in de interieurbouw, houtverwerkende industrie, vloerenbranche en private labeling. Het eigen laboratorium garandeert volgens de onderneming een constante kwaliteit van bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten. Het bedrijf is eveneens agent en distributeur van Dynea in de Benelux.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden