Ga naar hoofdinhoud

Construeren met hout/houtresearch dag

Algemene informatie

Datum
vrijdag 26 januari 2024
Locatie
TU Eindhoven

De jaarlijkse onderzoeksmiddag ‘Construeren met hout’ van de TU Eindhoven en de TU Delft vindt in 2024 plaats op vrijdag 26 januari bij de Technische Universiteit in Eindhoven in bioscoopzaal de Zwarte Doos.

Sinds 2008 organiseert de Technische Universiteit Eindhoven om het jaar een dergelijke onderzoeksmiddag ‘Construeren met Hout’. Een paar jaar later is daar een vergelijkbare middag in Delft, in het tussenliggende jaar, bijgekomen. De VHC, de Vereniging van Houtconstructeurs, ondersteunt de middagen.

Tijdens de meest recente editie in Eindhoven werd afscheid genomen van prof. dr. ir. André Jorissen. Zij voormalige collega Wim de Groot: ‘Bij de eerste editie in 2008 was ik zelf een van de sprekers. Ik ontmoette mijn latere collega’s, en van het een kwam het ander. Sinds enige tijd heb ik een aantal taken van André Jorissen in Eindhoven overgenomen, waaronder het organiseren van een aantal onderzoeksprojecten.’

‘We zijn momenteel bezig een gevarieerd programma samen te stellen met verschillende sprekers en we gaan nu uit van een middagprogramma. Daarover later meer. De voertaal is meestal gedeeltelijk Engels en zeer waarschijnlijk zal dat ook nu het geval zijn. Daarnaast zullen, zoals gebruikelijk, verschillende (onderzoeks)projecten door TU/e studenten – afgestudeerden – promovendi worden gepresenteerd, aangevuld met enkele externe sprekers.

Aansluitend is de nieuwjaarsreceptie van de VHC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de nieuwsbrief   Aanmelden